Jan Erik Guldbrandsen

Møt din megler.

Jan Erik Guldbrandsen

Jan Erik har 14 års erfaring med boligmegling, og har jobbet med salg og ledelse siden 1993. Han har også bred erfaring innen prosjektmegling (salg av nye boliger). Listen over fornøyde kunder er lang, og han blir anbefalt som megleren som når de høye boligprisene. Han blir ofte brukt som rådgiver når store prosjekter ligger på planleggingsstadiet.

Han er et konkurransemenneske og jakter etter den beste markedsprisen i et hvert salg. Uansett hvilken stand boligen er i, evner han og se muligheter i hvert rom. Kombinasjonen med salg av brukte boliger og store prosjekter av nye boliger gjør at Jan Erik har fått en unik og bred erfaring innen boligmegling. For Jan Erik er ikke en eiendomsmegling en jobb, men en livstil, og han prøver å strekke seg litt lenger for hvert salg.

Her er noen av tilbakemeldingene Jan Erik har fått fra sine kunder:

Da jeg solgte min bolig i Sæterveien på Skjold ble jeg av flere anbefalt å bruke megler Jan Erik Guldbrandsen i Fana Sparebank. Jan Erik er en svært dyktig og kunnskapsrik megler. Jeg var veldig fornøyd med bilder og markedsføring av eiendommen, samt at Jan Erik var flink til å holde meg oppdatert på alt som skjedde. Før visning fikk jeg inn et bud godt over prisantydning, men med gode råd fra Jan Erik avventet vi til ferdig visning, og boligen min ble solgt til langt høyere pris. Jeg anbefaler Jan Erik på det sterkeste, og vil bruke ham igjen skal jeg selge flere eiendommer i fremtiden.

- Kristiane, selger av eiendom i Sæterveien.

Jan Erik er en svært dyktig megler som jeg har benyttet ved mine to siste eiendomssalg. Han er meget profesjonell under hele prosessen og han har en meget god oppfølging av interessentene, noe som har resultert i en meget god pris i begge tilfeller. Jeg vil anbefale Jan Erik som megler på det varmeste.

- Yngve, selger av eiendommer i Bønesheien og Våkleivbrotet.

Jan Erik har solgt flere leiligheter for oss. Vi valgte han igjen nettopp basert på vår erfaring fra første salg. Vi har solgt i både godt og mindre godt marked, men svært godt fornøyd med resultatene. God og profesjonell veiledning. Svært god markedsforståelse.

- Siri og Marius, selgere av eiendommer på Hop og Midtunlia.

Jan Erik Guldbrandsen er en seriøs, hyggelig og profesjonell selger. Jeg har brukt Jan Erik som megler ved salg av 2 boliger. Ved begge salg gjorde Jan Erik en strålende jobb, med god markedsføringsstrategi og oppfølging, samt gode råd og veiledning underveis. Når bolig nr 2 skulle selges ble det naturlig å velge Jan Erik Guldbrandsen. Jeg anbefaler så absolutt Jan Erik videre!

Beate, selger av bolig i Kringsjåveien og Våkleivåsen).

 

Jan Erik Guldbrandsen

Salgs/markedsansvarlig prosjektsalg | Eiendomsmegler MNEF

 

T            55 91 99 60

M           924 12 356

E            [email protected]

Kontakt Jan Erik

Takk for henvendelsen, jeg vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid!

- Jan Erik

Det oppstod en feil ved sending av skjema.

Prøv igjen, eller ta kontakt med meg på [email protected]