Arne Sture Skaar

Eiendomsmegler MNEF


920 12 333 / 55 91 98 79

Arne har meget lang erfaring som megler og har også arbeidet med salg for utbygger. Her får du en megler som aldri gir seg i jakten på den best mulige bolighandelen. Samtidig har han en lun tilnærming til menneskene som er involvert. Dette gir de beste resultater og meget gode tilbakemeldinger fra både kjøpere og selgere. Arne bor i en selvbygget enebolig med familien sin, der han baker på fritiden. Han har gjennom sin karriere solgt eiendommer i hele Bergen og omegn. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Arne

"

Vår familie har brukt Arne Skaar som megler ved fire anledninger. Vi er veldig fornøyde med jobben han har gjort. Arne har en rolig og tillitsfull opptreden som underbygger høy faglig kompetanse. Dette er noe som skaper trygghet for kjøpere, og oss som selgere. Skal noen av oss selge igjen, vil vi garantert benytte Arne som megler.

Ole, selger av 4 boliger

"

Vi har brukt Arne som megler ved tre ulike anledninger, og han har alltid levert mer enn forventet gjennom hele prosessen. Han har også solgt for min familie og venner med samme opplevelse. Arne er rolig og realistisk, og guider deg trygt gjennom salgsprosessen.

Pia og Kenneth, selger av bolig i Åsane

"

Arne er ærlig, effektiv og proff i jobben. Utrolig innsatsvillig og hyggelig å ha med å gjøre. Familiemedlemmer, venner og kjente har brukt han igjennom flere tiår, og er like fornøyd hver gang. Anbefaler trygt Arne som megler til alle som skal selge bolig, det skal vi.

Trond og Ingebjørg, selger av bolig