Chris-André Grimstad

Salgsleder / Eiendomsmegler MNEF


988 07 880 / 55 91 99 59

Chris-André er oppvokst i Fana, og har jobbet som eiendomsmegler i området siden 2005. Hans største styrke er å se potensiale i alle boliger og legger mye tid og sjel i hvert oppdrag. Gjennom godt håndverk får han høye priser for objektene sine og finner gode løsninger slik at både kjøper og selger er godt fornøyd. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Chris-André

"

Over en lengre periode har vi valgt å benytte Chris-André Grimstad. Hele fem ganger ved salg av eiendommer. Han er pålitelig, arbeidsom og skaper tillit med både kjøper og selger. Dette har gjort at vi alltid har vært fornøyde med resultatet og aldri har hatt noen utfordringer etter avsluttet oppdrag. Vi anbefaler han gjerne til alle!

Henrik B. Raa, selger av fem eiendommer

"

Chris-André Grimstad har gjort en enestående jobb i forbindelse med salget av min leilighet i Bergen sentrum. Han gjør en profesjonell jobb, er engasjert og står på for å gjøre både kjøper og selger fornøyd.

Andreas, selger av leilighet i Møllendalsveien, Michaels Krohns gate og Stongafjellsvegen.

"

Det er nå fjerde gangen vi har valgt å bruke Chris-André Grimstad til å selge vår bolig. Profesjonell, engasjert og med glimt i øyet, gir han alltid 100% for å få alle parter fornøyde.

Erik M - salg av enebolig på Stongafjellet.