Isaac Dahlin

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF


465 22 357 / 55 91 98 65

Isaac er utdannet eiendomsmegler og personlig trener. I enhver prosess i en eiendomstransaksjon er kvalitet i fokus. Hans rolle som fagmann er å være deres los gjennom boligsalget. Gjennom nøye planlagte strategier vil din eiendom bli presentert på best mulig vis. Som megler er fornøyde selgere og kjøpere essensielt, og etterstrebes alltid. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Isaac

"

Ved å velge Isaac /treningsmegleren, får du en megler som virkelig bryr seg og brenner for å gi deg som selger en god og trygg salgs opplevelse av din bolig. Vi kan virkelig anbefale Isaac og Fana Sparebank Eiendom, for et godt og ryddig salg av boligen, samt fantastisk fotograf Terje og ikke minst boligstylisten på styling av bolig.

Stephan, Camilla og Miska, selgere av Damsgårdsveien 74

"

Isaac er en behagelig, dyktig og flink megler. Flink til å fremheve det som var viktigst med tanke på annonsen. Profesjonell i sin utførelse av jobben som ble gjort for meg og kan trygt anbefales.

Beate, selger av bolig

"

Vil takke for god hjelp med salg av min første bolig. Isaac har vært ypperlig å ha på lag. Setter pris på hans gode råd og mye humor.

Eivind, selger av bolig