Fana Sparebank - meglerpresentasjon

Linn Mari Ellingsen

Eiendomsmegler MNEFLinn er oppvokst i Os, og har vært i bransjen siden 2016. Hun er nøye i sitt arbeid, og legger stor vekt på at salgsprosessen skal oppleves positivt for alle parter. Det ligger alltid mye arbeid bak boligannonsene til Linn. Kort fortalt en blid og profesjonell eiendomsmegler, som virkelig brenner for yrket sitt. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Linn Mari

Les hva kundene sier om meg

Kan på det aller sterkeste anbefale Linn som megler. Jeg er strålende fornøyd med hele prosessen, fra begynnelse til slutt. Linn utførte boligsalget på en ryddig og profesjonell måte. Boligsalg kan oppleves stressende, men den profesjonelle håndteringen gjorde at jeg opplevede prosessen som trygg.

Cecilie, selger av bolig

Linn M. Ellingsen solgte vår leilighet i Os i mars 2022. Hun var suveren på markedsføringen, med metoder og timing, og fikk raskt i gang salget. Vi hadde god kommunikasjon hele vegen, og hun ivaretok både selger og kjøper. Hun var korrekt, ærlig og pliktoppfyllende. Vi anbefaler Linn på det varmeste!

Eva og Bjarte, selger av leilighet i Os

Vi kan absolutt anbefale Linn Mari Ellingsen som din megler. Profesjonell hjelp med hussalg. Hun er ansvarlig og dyktig.

Emil og Agata, selgere av bolig