Mads Hopen Bjørsvik

Eiendomsmegler MNEF


470 39 843 / 55 91 99 73

Mads har jobbet som Eiendomsmegler i Bergen siden 2014. Han er en megler med glimt i øyet, godt humør, mye salgserfaring og faglig tyngde. Mads er opptatt av at salgsprosessen skal være så sømløs som mulig for boligselgeren. Gjennom et godt samarbeid med blant annet fotograf og stylist blir ingenting overlatt til tilfeldighetene. Tilbakemeldinger fra både kjøpere og selgere tyder på at Mads er en tillitsvekkende person, som reagerer i forkant. Gjennom hele prosessen skal selger føle seg sett og forstått, og produktet som blir levert skal være av høy kvalitet. På den måten skal sluttresultatet bli optimalt, uten at noe styres av tilfeldigheter. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Mads Hopen

"

Veldig fornøyd med Mads Hopen Bjørsvik i min prosess ved salg av leilighet! Meget behjelpelig og sprudlende kar som alltid besvarte mine spørsmål. Anbefales på det varmeste.

Jørgen, selger av leilighet i Bergen Vest

"

Med Mads Hopen Bjørsvik i front solgte vi leiligheten vår til langt over prisantydning. Mads var ryddig og enkel å forholde seg til, og sikret en trygg og god salgsprosess - vi kan på det varmeste anbefale Mads.

Karina, selger av leilighet i Bergen Sentrum

"

Mads Hopen Bjørsvik har gjort en fantastisk jobb med salg av leiligheten vår i Åsane. Fantastisk god oppfølging, og så behagelig å forholde seg til. Vi anbefaler han på det varmeste.

Anita og Christian, selger av leilighet i Åsane