Fana Sparebank - meglerpresentasjon

Tommy Gerhard Randles

Eiendomsmegler MNEFTommy har 15 års erfaring som eiendomsmegler. Her får du en megler som har 100 % fokus på at selger og alle interessenter skal ivaretas. Med godt humør, høy kompetanse og servicementalitet får du en megler som leverer – hver gang. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Tommy Gerhard

Les hva kundene sier om meg

Måtte selge leiligheten kjapt og uten å stusse fikk Tommy oppgaven! Han tok utfordringen med et smil og kom raskt i gang med salgsprosessen. En profesjonell, dyktig eiendomsmegler som alltid er tilgjengelig, og ikke minst veldig hyggelig og imøtekommende! Leiligheten ble solgt etter første visning! Vil anbefale Tommy til venner og bekjente!

Veronica, selger av leilighet på Søfteland

Tommy Gerhard Randles håndterte salget av leiligheten vår med profesjonalitet, dyktighet, effektivitet og fantastisk humør. Her er du i de beste hender! Vår faste megler fra nå av.

Mathea, selger av leilighet i Bergen Vest

Fantastisk godt ivaretatt på alle områder, da vi skulle selge vår bolig! Vi har hatt en meget dyktig eiendomsmegler i Tommy Gerhard Randles. Våre beste anbefalinger. Han var tilgjengelig, profesjonell og hadde god oppfølging.

Ole Christian og Isabelle, selgere av tomannsbolig på Fjell