Torbjørn Wolff-Hansen

Eiendomsmegler MNEF


472 71 668 / 55 61 95 83

Torbjørn har over 20 års erfaring som eiendomsmegler. Han har en utrolig driv og gir seg ikke før partene er helt fornøyd. Torbjørn oser av trygghet og kunnskap, og kombinerer imøtekommenhet med en offensiv utstråling som har gitt ham suksess over mange år. Hans serviceinnstilling kombinert med god kunnskap om markedet i Bergen gir svært gode resultater og superfornøyde kunder – her er det ingen kompromisser. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Torbjørn

"

Vi opplevde Torbjørn som pålitelig og troverdig. Det ble satt en verdi på boligen som var fornuftig ut fra boligens standard og dagens etterspørsel i markedet. Huset ble solgt raskt til forventet pris.

Astrid og Rolf-Ole Seljeflot, selger av Bjørgegrend 92

"

Alt gjekk på skinner til einkvar tid, og eg følte at meglaren, Torbjørn, hadde god kontroll på alt som skulle ordnast, slik at vi som førstegangsselgarar følte oss trygge på at alt var i orden.

Miriam Drage, selger Aurdalslia 22

"

Visningen var behagelig og vi fikk svar på alt vi lurte på, megler undersøkte også ting for oss og ringte opp med svar dagen etter! Kjøpet gikk veldig bra og vi fikk god hjelp til alt det praktiske!

Cecilie Jantzen og Joakim Borgersen, kjøper av Aurdalslia 22