Fana Sparebank - meglerpresentasjon

Vang Thi Dang

Eiendomsmegler MNEF / JuristVang er utdannet jurist og har jobbet som megler siden 2016. Hun har høy faglig kompetanse, er nøye, tillitsvekkende og bruker god tid på hvert enkelt oppdrag. Vang har opparbeidet seg en stor kundeportefølje og kundene velger henne igjen og igjen. Kvaliteten i arbeidet hennes medfører også at kundene anbefaler henne til andre potensielle kunder. Vang er alltid tilgjengelig og hjelper deg mer enn gjerne dersom du skal selge. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Vang Thi

Les hva kundene sier om meg

Vi har blitt kjent med Vang Thi Dang gjennom noen år på leting etter drømmeboligen på Os, da vi skulle flytte vestover for noen år siden. Hun er meget profesjonell, har holdt oss oppdatert i hele prosessen og vært svært tilgjengelig for oss som kunder. Anbefaler Vang på det sterkeste om du skal selge huset ditt.

Siri og Krister, enebolig i Os/Kuvågvegen

Jeg anbefaler Vang på det sterkeste. Hun viste et stort engasjement fra første stund og har vært svært behjelpelig gjennom hele prosessen. Vang er ryddig, ærlig, løsningsorientert og er en eiendomsmegler som man lett får tillit til. Jeg har brukt henne ved flere anledninger og vil absolutt bruke henne ved senere anledning.

Stig André, selger av leilighet på Damsgård

Vang er en svært dyktig megler og anbefales på det sterkeste! Hun viste gode faglige kunnskaper og ga tydelige og presise opplysninger om hva vi kunne forvente oss av salgsprosessen. Hun utstrålte både en omgjengelig sjarm og seriøsitet. Dette ga oss trygghet.

Marthe, selger av tomannsbolig på Storrinden/Kokstad og leilighet i Solheimsviken