Viktig informasjon angående coronaviruset

Vårt hovedfokus er at alle våre kunder og ansatte skal føle seg ivaretatt, samtidig som vi skal ta vårt samfunnsansvar ved å hindre smitte så langt det lar seg gjøre. Vi går ingen steder, men på grunn av coronaviruset har vi fra mandag av valgt å stenge våre to filialer i Sentrum og på Nesttun midlertidig. Våre rådgivere vil fortsatt være like tilgjengelig som før og du kan nå oss på telefon 915 03411 eller på chat på våre hjemmesider.

mann og bestemor utsikt.jpg

Direktenummer til din rådgiver finner du her: 

Nesttun

Sentrum

Rådgivning digital


Vi vil fortløpende holde deg oppdatert på facebook og våre hjemmesider.

Lurer du på hva du kan gjøre hjemmefra? Her kan du lese det viktigste punktene om hvordan bruke banken nå som filialene holder midlertidig stengt.

Ting du kan fikse hjemmefra

Ved å logge inn i nettbanken kan du få gjort mye uten å måtte komme inn i banken. Du kan betale regninger, overføre mellom kontoer, og sette opp betalingsavtaler. Du kan endre forfallsdato og belastningskonto for lånet ditt, i tillegg til å øke terminbeløp og gjøre ekstra innbetalinger.

Kundesenteret vårt hjelper deg

Ikke nøl med å kontakte oss på telefon 915 03411 eller på chat via våre hjemmesider - vi gjør vårt ytterste for å hjelpe deg med ting du ellers ville oppsøkt våre kontorer for å gjøre. Kundesenteret står også til tjeneste hvis du har problemer med bruk av nett- og mobilbank, eller andre ting som måtte oppstå. 

Kundesenteret holder åpent:

Mandag - torsdag: 08-20
Fredag: 09-20

Har du spørsmål om forsikring? Hold deg oppdatert på frende.no.

Book møte - på telefon

Våre rådgivere er alltid klar til å bistå, men av hensyn til smittefaren må du booke møte via telefon.

Book møte her

Du trenger ikke å komme inn i banken for å søke lån

Fana Sparebank har en av landets beste digitale lånesøknader. Ved å søke lån på nett kan du sitte trygt i sofakroken mens du trykker deg fram til et potensielt boliglån. Våre dyktige rådgivere står også klare til å hjelpe, og vi tar gjerne samtalen over telefon, så slipper du smitterisiko. 

Hvis du allerede har boliglån og ønsker å øke lånet, kan du gjennom vår digitale lånesøknad, søke om økt boliglån i nettbanken.

Til slutt oppfordrer vi til å følge nøye med på utviklingen i saken, og på myndighetenes råd og anbefalinger.

Norske helsemyndigheter oppdaterer fakta løpende, og gir råd og anbefalinger knyttet til smittespredning. Du finner oversikten på folkehelseinstituttets nettsider.