Nattevandring - vi går for bærekraft

16. november kan du være med på nattevandring, for å sette fokus på FNs bærekraftsmål. Vi vil lyse opp Bergen by i den første vintermåneden, og samtidig minne store og små om at dersom alle gjør litt, kan vi sammen nå bærekraftsmålene innen 2030.

Kube med bærekraftsmål.jpg

Vi vandrer med hodelykter fra Fløyen nedre stasjon opp til Skansen, og avslutter kvelden med gratiskonsert på Vågsallmenningen. Stian Blipp vil dra oss gjennom et stjernespekket program, med mage spennende artister, og kanskje får du øye på en liten mus fra Hakkebakkeskogen i skogbrynet, hvis du ser ekstra godt etter?

Anna og Emma med «Kloden er syk»

Alle artister, samarbeidspartnerne og deltakere av nattevandringen er opptatt av at vi må gå sammen for å ta vare på jorden, slik at kommende generasjoner kan få det like bra som oss. Anna og Emma har et ekstra stort engasjement for nettopp dette. De vant Melodi Grand Prix Junior med sangen «Kloden er syk», og 16. november står de på scenen sammen med oss for å spre dette budskapet ytterligere. I tillegg får vi besøk av flotte, fremadstormende artister som Halie, dePresno og Naboen min.

Stort engasjement

Vår administrerende direktør Lisbet Nærø forteller at det ser ut til at engasjementet er minst like stort som i fjor, når vi nå arrangerer nattevandring for andre gang.

To damer med oransje skjerf.jpg

- Sammen med Bergen Næringsråd, Bergen Kommune og over 40 andre samarbeidspartnere arrangerer vi en minneverdig kveld som skal lyse opp den mørke måneden vi er i, og minne alle om viktigheten av bærekraftsmålene. I fjor var vi nærmere 5000 deltakere, og i år tror jeg vi blir enda flere. Det er veldig kjekt å se at så mange barn og voksne vil stille opp for et så viktig tema. Jeg er sikker på at vi kan komme mye nærmere målene når vi står sammen om å jobbe for å nå de, sier Lisbet.

Vi ser frem til et vakkert vintereventyr ute blant bedrifter, artister, skogmus og familier. Kom du også!

Samarbeidspartnere nattevandring.jpg

Lurer du på hva vi gjør for å nå FNs bærekraftsmål?

Les mer her