Lanserer kredittkort med landets beste rente: – Gøy å presse prisene ned

Lanserer kredittkort med en av landets beste renter: – Gøy å presse prisene ned

Fana Sparebanks nye kredittkort presser prisene kraftig ned.

– Forbruksbanker, og en del andre banker, har tjent grovt på kundenes bekostning, med skyhøye renter på kredittkort. Det er derfor gøy å være med å presse prisene nedover, sier administrerende direktør i Fana Sparebank, Lisbet K. Nærø.

19. februar lanserte Fana Sparebank sitt eget kredittkort, ​helt uten årsgebyr og en effektiv rente på 14,65 %* – som ifølge Finansportalen 25.02.2019 er landets laveste. Kortet, og betingelsene, kommer etter ønske fra bankens kunder.

– Vi vet at kundene våre er opptatt av lav rente, ingen gebyrer, forsikring og enkel oversikt over forbruket i nett- og mobilbank. Kortet vil også ha et konkurransedyktig fordelsprogram. Nå gir vi kundene det de vil ha.

Fana Sparebanks kredittkort-rente passer godt inn i bankens profil. Fra før har banken landets laveste fastrentelån for tre og fem års binding, og blant landets beste rente på forbrukslån til 9,37 % effektiv rente**.

– Som lokalbank er vi tro mot sparebankmodellen. Det innebærer også at vi setter prisene etter risiko og margin, ikke etter høyest mulig inntjening, sier Nærø.

Derfor er det også viktig for banken å oppfordre til fornuftig bruk av kredittkort. På Fana Sparebanks nettsider kan du lese mer om hvordan du bør bruke kredittkortet ditt. Er du usikker på din økonomi oppfordrer vi deg til å booke et møte med en av bankens rådgivere

– Kredittkort er et godt supplement på reise, og når du bestiller på nett. Spesielt fra nettsider du ikke er helt trygg på, oppfordrer Nærø.

* Eff. rente 14,65 % 15.000 kr o/12 mnd. Kostnad 848 kr. Totalt 15.848 kr.

** Lån kr. 150.000,- over 5 år. Eff. rente 9,37 %. Totale kostnader kr. 186.616,-