Kundebonus

I Fana Sparebank er det å støtte lokalsamfunnet og gi tilbake til våre kunder gjennom bærekraftig drift, en del av sjelen vår - Dette skal vi selvfølgelig fortsette med!

Nå deler vi ut overskuddet med våre kunder! Stor eller liten, ung eller gammel, hos oss får alle med lån, innskudd eller begge deler, utbetalt kundebonus i 2020.

Som kunde i Fana Sparebank kan du alene få opp till 8000 kroner utbetalt i kundebonus. Er dere flere kan du og din familie få opp til 16 000 kr i bonus.

 

Bli kunde og få kundebonus

far og sønn spiser bolle.png

Vanlig stilte spørsmål

I Fana Sparebank er det å støtte lokalsamfunnet og gi tilbake til våre kunder gjennom bærekraftig drift, en del av sjelen vår. Dette har vi tenkt å fortsette med ved å utbetale kundebonus til våre kunder

Alle kunder i Fana Sparebank som har hatt innskudd, lån eller begge deler minst én dag i løpet av det foregående året, kvalifiserer til å få kundebonus.

Maksbeløpet du kan få utbetalt er 8 000 kroner. Du må minst ha 2 millioner kroner i lån og minst 2 millioner i innskudd for maks utbetaling. Minimumsbeløpet per person er 100 kroner. Er dere to personer på samme lån og begge har innskudd kan dere få utbetalt opp til 16 000 kroner.

Ja, den utbetalte summen beskattes ned samme skattesats som for alminnelig inntekt

Hvis du har blitt kunde hos Fana Sparebank, eller avsluttet kundeforholdet i løpet av året beregner vi kundebonusen ut ifra hvor lenge du har vært kunde. Har du vært kunde halve året vil du få 50% av maksimalt beløp

Grunnlaget for kundebonus og det du får utbetalt, er en gjennomsnittlig verdi, basert på hvordan dine innskudd og utlån har endret seg gjennom året. Det er altså ikke summen som står på sparekonto på et gitt tidspunkt som er gjeldende, men utviklingen kontoen har hatt gjennom året.

I løpet av våren 2020 vil din andel av kundebonusen være på konto