Arrangementer

Gjennom året har vi flere arrangementer for store og små. Her kan du lese om de arrangementene som om vi holder, deltar på eller støtter.

Kommende arrangementer:

Gjennomførte arrangementer:

Sparewebinar med Norne Securities

Det er spesielle dager i markedet; høy inflasjon og knapphet på ressurser gjør at sentralbankene øker styringsrentene. Hva bør du gjøre med sparepengene dine nå? Selge? Kjøpe mer? Sitte i ro?

Torsdag 21.06.22 tok analysesjef i Norne Petter Slyngstadli oss gjennom dagens situasjon og hva som skaper uroen i finansmarkedet.

Se video fra webinaret her

 

 

Årlige arrangementer

Her ser du en oversikt over arrangementene vi vanligvis deltar på i løpet av året.

 

7-fjellsturen

I flere år har vi vært stolt hovedsponsor for 7-fjellsturen, arrangert av Bergen og Hordaland Turlag. Vi stiller med frivillige fra banken som deler ut en sjokoladebit eller noe å drikke, til de som passerer.

mennesker på 7-fjellsturen.jpg

Gavekalas

Gavekalas er en gratis minifestival for barn og ungdom som har søkt gavemidler fra banken. Vi arrangerte for første gang i 2019, og dette ble virkelig et suksessarrangement med omtrent 2000 deltakere. Vi gleder oss til å arrangere igjen! Se video fra første Gavekalas her.

jente og mennesker ved hoppeslott.jpg

 

Rosa sløyfe

Hvert år samles ansatte i banken til det som er årets viktigste treningsøkt for oss. I 2019 deltok 62 av 135 ansatte på løpet, for å vise solidaritet med brystkreftrammede og støtte brystkreftforskning. Denne dagen er ekstra fin for oss, vi pynter oss i rosa, løper eller går sammen med gode kolleger og samles til et måltid etterpå.

Ansatte paa Rosa Sløyfe loep.jpg

 

Strikkedugnad med Kirkens Bymisjon

Hver oktober strikker vi for et varmere og mer inkluderende samfunn. Vi leverer både skjerf, luer og hansker til Kirkens Bymisjon. Denne aksjonen varmer våre hjerter, og vi håper vårt bidrag gjør at flere får en varmere førjulstid.

 

Nattevandring for FNs bærekraftsmål

I samarbeid med Bergen Kommune og Bergen Næringsråd arrangerer vi Nattevandring hvert år, for å sette fokus på og spre kunnskap om FNs bærekraftsmål, og hva vi sammen kan gjøre for å nå målene. Les mer om Nattevandringen her.

Mennesker på Nattevandring med lykter.jpg

 

Kom deg ut-dagen

Hvert år arrangerer en av våre største samarbeidspartnere, Bergen og Hordaland Turlag, en fin samling for store og små ute. Kom deg ut-dagen er en markering av Norges største nasjonale turdag. Denne dagen er det masse moro, grilling, kakao og hvis vi er ekstra heldige, kanskje litt snø? Våre ansatte stiller opp med fine overraskelser på lur.

 

Familiedag med VilVite

Familiedag på VilVite har blitt en fin årlig tradisjon. Her er det stort rom for kreativitet og magiske eksperimenter, garantert god stemning og alltid en liten overraskelse fra oss. Vi i Fana Sparebank ønsker å vekke nysgjerrighet og lærelyst for naturvitenskapelige fag, teknologi og personlig økonomi. Nettopp derfor setter vi vårt gode samarbeid med VilVite så høyt, og tilbyr dette arrangementet til våre kunder gratis.

 

Gatefest med Kirkens Bymisjon

Sammen med Kirkens Bymisjon arrangerer vi gatefest for brukerne til Kirkens Bymisjon. Når været tillater det, blir gatefesten holdt utenfor Korskirken. Her blir det servert gratis grillmat og drikke, i tillegg til musikkunderholdning.

 

Fotballcup av Fana Fotball IL

Fotballcupen i regi av Fana Fotball IL blir arrangert i september og går over to dager. Her inviteres gutter og jenter i alderen 6-12 år fra hele Bergen. Som hovedsamarbeidspartner til Fana Fotball IL stiller vi med ulike aktiviteter under arrangementet.