Arrangementer

Gjennom året har vi flere arrangementer for store og små. Her kan du lese om de arrangementene som om vi holder, deltar på eller støtter.

Gavekalas

Gavekalas er en gratis minifestival for barn og ungdom som har søkt gavemidler fra banken. Vi arrangerte for første gang i 2019, og dette ble virkelig et suksessarrangement med omtrent 2000 deltakere. Vi gleder oss til å arrangere igjen!

Les mer om Gavekalas 

 

mange mennesker i park

 

 

mann handler pa nett

 

 

7-fjellsturen

I flere år har vi vært stolt hovedsponsor for 7-fjellsturen, arrangert av Bergen og Hordaland Turlag. Vi stiller med frivillige fra banken som deler ut en sjokoladebit eller noe å drikke, til de som passerer. 

 

7 fjellstur heia mennesker

 

 

Skolestart

Rett etter skolestart i august inviterer vi alle 1.klassingene til skolestart arrangement på VilVite. Foreldre mottar invitasjon til dette arrangementet, om de er registert med en 1. klassing i huset. 

Les mer om skolestart

 

vilvite skolestartarrangement

 

 

Fana Sparebank Cup

Håndballcupen kickstarter sesongen for regionens håndballag og er i regi av Åsane Håndball. Cupen blir arrangert i august og går over to dager. Her inviteres gutter og jenter i aldersbestemte lag. Som hovedsamarbeidspartner til Åsane Håndball stiller vi med ulike aktiviteter under arrangementet. 

 

Fana Sparebank Barnecup

Fotballcupen i regi av Fana Fotball IL blir arrangert i september og går over to dager. Her inviteres gutter og jenter i alderen 6-12 år fra hele Bergen. Som hovedsamarbeidspartner til Fana Fotball IL stiller vi med ulike aktiviteter under arrangementet. 

 

Rosa sløyfe

Hvert år samles ansatte i banken til det som er årets viktigste treningsøkt for oss. Vi ønsker å vise solidaritet med brystkreftrammede og støtte brystkreftforskning. Denne dagen er ekstra fin for oss, vi pynter oss i rosa, løper eller går sammen med gode kolleger og samles til et måltid etterpå.

 

Familiedag VilVite

Familiedag på VilVite har blitt en fin årlig tradisjon. Her er det stort rom for kreativitet og magiske eksperimenter, garantert god stemning og alltid en liten overraskelse fra oss.

Vi i Fana Sparebank ønsker å vekke nysgjerrighet og lærelyst for naturvitenskapelige fag, teknologi og personlig økonomi. Nettopp derfor setter vi vårt gode samarbeid med VilVite så høyt, og tilbyr dette arrangementet til våre kunder gratis. 

 

Bærekraft i Bergen

- Vi går sammen for bærekraftsmålene

I samarbeid med Bergen Kommune og Bergen Næringsråd arrangerer vi Bærekraft i Bergen hvert år, for å sette fokus på og spre kunnskap om FNs bærekraftsmål, og hva vi sammen kan gjøre for å nå målene.

I 2023 lyste vi opp Bergen by 9. desember med lysløype opp til Skansen brannstasjon og en heidundrende konsert med Ylvis og AURORA på Vågsallmenningen, nå gleder vi oss veldig til neste år.

Les mer om Bærekraft i Bergen

 

lysloype opp til skansen