Nybygg

Med lang erfaring og høy kompetanse kan du være trygg på Fana Sparebank Eiendoms prosjektmeglere gir deg de beste løsningene for ditt prosjekt. Vi vet at det å selge nybygg er noe helt annet enn en bruktbolig.

Derfor er det også viktig at du velger en megler som kan faget, og som gir deg skreddersydde løsninger. Dessuten tilbyr vi juridisk hjelp, og hjelper deg i hele planleggingsfasen.

Kontakt en av våre meglere for en uforpliktende prat

kjokken

Derfor bør du velge oss til ditt prosjekt

Salgsmateriell avgjørende

Ved salg av prosjekterte boliger stilles det i salgsøyemed langt større krav til kvaliteten på materiellet. Boligkjøperne tar valget basert på hvor godt prosjektets kvaliteter er synlige. Derfor er det viktig at det fjerner tvilen til potensielle kjøpere. Vi har samarbeid med profesjonelle aktører, slik at vi holder høy kvalitet hele tiden.

Juridisk kompetanse

Også i forhold til det juridiske adskiller prosjektsalg seg vesentlig fra salg av brukte boliger. Bustadoppføringsloven stiller omfattende krav til utbygger. Vi kjenner lovverket og vil bistå våre oppdragsgivere. Hvert prospekt blir grundig gjennomgått av advokat før publisering.

Vi bistår allerede i planleggingsfasen

Vi har solid erfaring med prosjektsalg. Jo tidligere i prosessen vi kontaktes, jo mer nytte kan utbygger få av vår kompetanse. Ofte kan små justeringer av planløsning eller leilighetssammensetning gi store utslag i salgssummer. Vi har også erfaring i hvilke kvaliteter som verdsettes av kjøpere.

Markedsføring

Prosjektmegling handler om skreddersøm. Budskapet må tilpasses målgruppen, typen prosjekt og prisklasse samt en rekke andre faktorer. Hvor og hvordan vi markedsfører prosjektet er selvsagt også opp til utbyggers ønsker. Vi Vi har ansatt egen grafisk designer og samarbeider med reklamebyråer som leverer høy kvalitet.

Hvordan jobber vi?

På prosjektsalg er proaktiv megling avgjørende. Vi kontakter blant annet interessenter som får tilsendt prospekt og sørger for solid oppfølgning. Vi avholder salgsmøter og sørger for at kjøperne føler seg ivaretatt. Vårt samarbeid med banken gjør at potensielle kjøpere får raskt svar på lånesøknader. Vår erfaring er at dette bedrer salgsresultatene.