Atle Seim

Eiendomsmegler MNEF / Prosjektmegler


982 12 265 / 55 91 99 65

Atle har jobbet hos Fana Sparebank Eiendom siden 2000 og har vært innom både salgsledelse og kvalitetskontroll. Han jobber både med prosjekterte og brukte boliger, og strekker seg langt for å gi de beste løsningene for både kjøper og selger. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Atle

"

Vi har solgt vår leilighet gjennom Fana Sparebank Eiendom og kan anbefale de på det sterkeste. Vi fikk en meget profesjonell megler. Atle Seim som ga oss de rette tips for hva vi burde gjøre før visning/salg. Visning mandag og salg onsdag, så vi er meget fornøyde. Kan anbefales. Ryddig, profesjonelt og greit i koronatider.

Bente og Reidar, selger av Søndre Lyderhornlien

"

Atle kan salg. Vi valgte Atle som megler på grunn av den uslåelige kombinasjonen faglig dyktighet og engasjement, og vi fikk kvalitet i alle ledd. Hans råd før og under salgsprosessen var uvurderlige, og bidro uten tvil til at salgsprisen ble høyere enn vi hadde turt å drømme om på forhånd.

Stine, selger av Harald Sæverudsvei

"

Atle Seim solgte en enebolig for oss på Søreide. Fantastisk oppfølging og ekstraservice hele veien. Vi var veldig fornøyde med opplegget han presenterte og det ble også gjennomført som lovet. Atle er imøtekommende og faglig dyktig. Våre sterkeste anbefalinger!

Nina, selger av Straumesvingen