Jobb og karriere

Bli med i et spennende miljø som har fokus på utvikling av kompetanse og innovasjon. Som eneste lokalbank i Bergen er vår visjon å være det lokale førstevalg. Våre kjerneverdier; ekte, smidig og nytenkende skal danne utgangspunkt for kundenes og omgivelsenes opplevelse i møte med oss. Vi er stadig i vekst, og har per i dag over 150 ansatte fordelt på hovedkontoret på Nesttun og på lokalkontoret i sentrum.

Kredittkonsulent

I Fana Sparebank skaper vi gode kundeopplevelser. Nå er vi på jakt etter deg som ønsker å bidra til gode kundeopplevelser gjennom samhandling, veiledning og informasjon til bankens rådgivere. Du vil være en av våre eksperter innen kreditt- og depotfaget både internt og i dialog med kundene våre.

Er du vår nye fagekspert innen kredittområdet?

 

Eiendomsmeglere

Vil du jobbe i et miljø preget av lagfølelse og høy faglig kompetanse? Vi søker nå etter flere eiendomsmeglere til våre toppmoderne lokaler på Nesttun. Vår prosess er CV- og søknadsfri.

Ta kontakt med Einar Haugland på telefon: 959 13 466

 

Følg oss på finn.no

Vi har stadig behov for nye kolleger. Følg gjerne med på Finn.no for å holde deg informert til enhver tid. Ledige stillinger vil også legges ut her på våre hjemmesider.