Oppdatering av kundeinformasjon

I løpet av kort tid vil du som kunde hos oss motta et skjema for oppdatering av kundeinformasjon, dette gjøres i et kundeerklæringsskjema. Bankene i Norge er lovpålagt å innhente og oppdatere informasjon løpende om alle kundene våre. Dette gjelder både for privatpersoner, bedrifter, lag og organisasjoner.

Jobb og karriere

Bli med i et spennende miljø som har fokus på utvikling av kompetanse og innovasjon. Som eneste lokalbank i Bergen er vår visjon å være det lokale førstevalg. Våre kjerneverdier; ekte, smidig og nytenkende skal danne utgangspunkt for kundenes og omgivelsenes opplevelse i møte med oss. Vi er stadig i vekst, og har per i dag over 150 ansatte fordelt på hovedkontoret på Nesttun og på lokalkontoret i sentrum.

Vikariat kunderådgiver kundesenter

Vi søker nå etter en vikar i ett år til vårt kundesenter. Er du en engasjert kunderådgiver som vil gi det lille ekstra for våre kunder og liker å løse store og små utfordringer i en hektisk arbeidshverdag

Kunderådgiver til vårt kundesenter

 

Eiendomsmeglere

Vil du jobbe i et miljø preget av lagfølelse og høy faglig kompetanse? Vi søker nå etter flere eiendomsmeglere til våre toppmoderne lokaler på Nesttun. Vår prosess er CV- og søknadsfri.

Ta kontakt med Einar Haugland på telefon: 959 13 466

 

Åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter nye dyktige kollegaer og tar gjerne imot åpner søknader. Send oss en e-post og skriv litt om deg selv, hva du har å tilby, når og hvor mye du har anledning til å jobbe. 

Vi ber også om du fyller ut samtykkeerklæringen som du finner her. Etter vi har mottatt signert samtykke vil vi oppbevare søknaden din i inntil 12 måneder, og ta kontakt med deg om nødvendig.

Følg gjerne med på Finn.no for å sjekke ut hvilke ledige stillinger vi har til enhver tid.