Jobb og karriere

Bli med i et spennende miljø som har fokus på utvikling av kompetanse og innovasjon. Som eneste lokalbank i Bergen er vår visjon å være det lokale førstevalg. Våre kjerneverdier; ekte, smidig og nytenkende skal danne utgangspunkt for kundenes og omgivelsenes opplevelse i møte med oss. Vi er stadig i vekst, og har per i dag over 150 ansatte fordelt på hovedkontoret på Nesttun og på lokalkontoret i sentrum.

Tester

Vi ser etter en engasjert tester som sørger for god kvalitet i våre digitale løsninger. Som tester vil du være viktig for nyutvikling, videreutvikling og forvaltning i ulike prosjekter. Du brenner for å skape gode løsninger for kundene, er motivert, nysgjerrig, analytisk og flink til å løse utfordringer. 

Les mer og søk på stillingen her

 

RPA-utvikler

Vi ser etter deg som har lidenskap for samspillet mellom teknologi og forretning. Du vil jobbe tett sammen med våre dyktige programmerere, prosjektledere og forretningsutviklere og få gode muligheter til personlig utvikling innenfor teknologitrender og RPA.

Les mer og søk på stillingen her

 

Eiendomsmeglere

Vil du jobbe i et miljø preget av lagfølelse og høy faglig kompetanse? Vi søker nå etter flere eiendomsmeglere og fullmektige til våre toppmoderne lokaler på Nesttun. Vår prosess er CV- og søknadsfri. Meld din interesse, så kontakter vi deg.

Les mer og søk på stillingen her

 

Trainee i Fana Sparebank gjennom Trainee Vest

Brenner du for analyse og visualisering av data, og har lyst til å gjøre banksektoren mer datadreven? Da er dette jobben for deg. Vi bygger teknologi og miljø for datadeling og dataanalyse, og trenger flere som vil være med å løfte vårt innsiktsarbeid. Vi ser etter deg som synes det er spennende å jobbe med data og datamodellering fra idè til gjennomføring. Du liker å jobbe både selvstendig og i tverrfaglige team. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg innenfor nye teknologiske plattformer, dataanalyser, modellering og mye mer. 

Les mer og søk på stillingen her

 

Åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter nye dyktige kollegaer og tar gjerne imot åpner søknader. Send oss en e-post og skriv litt om deg selv, hva du har å tilby, når og hvor mye du har anledning til å jobbe. 

Vi ber også om du fyller ut samtykkeerklæringen som du finner her. Etter vi har mottatt signert samtykke vil vi oppbevare søknaden din i inntil 12 måneder, og ta kontakt med deg om nødvendig.

Følg gjerne med på Finn.no for å sjekke ut hvilke ledige stillinger vi har til enhver tid.