Jobb og karriere

Bli med i et spennende miljø som har fokus på utvikling av kompetanse og innovasjon. Som eneste lokalbank i Bergen er vår visjon å være det lokale førstevalg. Våre kjerneverdier; ekte, smidig og nytenkende skal danne utgangspunkt for kundenes og omgivelsenes opplevelse i møte med oss. Vi er stadig i vekst, og har per i dag over 150 ansatte fordelt på hovedkontoret på Nesttun og på lokalkontoret i sentrum.

RPA-utvikler

Har du mange kreative ideer, er nysgjerrig og liker å se resultater av arbeidet ditt? Har du samtidig lidenskap for teknologi, data og innovasjon? Ja, da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi ser etter deg som har lidenskap for samspillet mellom teknologi og forretning. Du vil jobbe tett sammen med våre dyktige programmerere, prosjektledere og forretningsutviklere og få gode muligheter til personlig utvikling innenfor teknologitrender, RPA og Power Apps.

Se stillingsannonsen her

Eiendomsmeglere

Vil du jobbe i et miljø preget av lagfølelse og høy faglig kompetanse? Vi søker nå etter flere eiendomsmeglere til våre toppmoderne lokaler på Nesttun. Vår prosess er CV- og søknadsfri.

Ta kontakt med Einar Haugland på telefon: 959 13 466

 

Åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter nye dyktige kollegaer og tar gjerne imot åpner søknader. Send oss en e-post og skriv litt om deg selv, hva du har å tilby, når og hvor mye du har anledning til å jobbe. 

Vi ber også om du fyller ut samtykkeerklæringen som du finner her. Etter vi har mottatt signert samtykke vil vi oppbevare søknaden din i inntil 12 måneder, og ta kontakt med deg om nødvendig.

Følg gjerne med på Finn.no for å sjekke ut hvilke ledige stillinger vi har til enhver tid.