Apple Pay og Google Pay

Apple Pay og Google pay gjør at du kan betale på farten uten ditt fysiske kort. Mobilbetaling er like sikkert som å betale med et vanlig bankkort. I tillegg er det raskt, trygt og enkelt.

Bank- eller kredittkortet kan brukes til mobilbetaling med en gang du har bestilt kortet. Nedenfor finner du noen av mulighetene du har for mobilbetaling.

Bli kunde

Les om fordeler med mobilbetaling

 

dame betaler med mobilen

Google Pay

Med Google Pay kan du enkelt betale på alle kontaktløse terminaler med en Android-enhet med operativsystem Android 5 eller nyere. Last ned Google Pay-appen på Android-telefonen din og legg inn ditt Fana Sparebank kredittkort eller bankkort.

Last ned Google Pay
Les mer om Google Pay

 

Apple Pay

Apple Pay er enkel å bruke og fungerer på både nett og i butikker som støtter kontaktløs betaling. Løsningen fungerer med alle Apple-enheter, og er både trygt og sikkert. Du kan bruke ditt vanlige bankkort og kredittkort fra oss i Apple Pay. 

Last ned Apple Wallet
Last ned mobilbanken vår
Les mer om Apple Pay på Apple sine sider

 

Ofte stilte spørsmål om Apple Pay

Fana Sparebank tar ingen gebyrer for bruk av Apple og Google Pay.

Nei, Apple og Google Pay følger beløpsgrensene som gjelder for betalingskortet ditt.

Nei, det er ikke behov for tilgang til internett. Betalingsterminalen kommuniserer med telefonen via NFC.

Personopplysningene dine er trygge og beskyttet. Når du betaler med Apple eller Google Pay lagres ikke kortnummeret ditt på enheten eller på servere. Kortnummeret deles heller aldri med forhandlerne. Hver transaksjon må godkjennes med bruk av tokenet sammen med enhetens egne sikkerhetsmekanismer: Touch ID eller Face ID.

Ved normal fornyelse eller rebestilling av bankkort og kredittkort, blir Apple Pay og Google Pay automatisk knyttet til det nye kortet ditt. Bestiller du et helt nytt kort, må du registrere det nye kortet på nytt i Apple Pay eller Google Pay.

Smartklokker

Betal på farten! Har du bankkort eller kredittkort i Fana Sparebank kan du bruke klokkene dine fra Garmin eller Fitbit til betaling. Sjekk ut Garmin eller Fitbit sine nettsider for å se om din mobil kan brukes til klokkebetaling.

Les mer om Garmin
Les mer om Fitbit