Grønn brukskonto barn

 

Det å lære barn om bruk av penger kan være en god investering for fremtiden. Vi tilbyr Grønn brukskonto for barn fra 0 til og med 12 år. Du kan knytte et helt gebyrfritt bankkort til kontoen.

 

Vil du åpne en brukskonto for barn? Ta kontakt med oss i skjemaet nedenfor.

Priser og vilkår finner du i vår prisliste.

gutt i akvariet
Bilde av Jørgen

Jørgen Larsen

Kunderådgiver PM

Book møte

Hva er en grønn brukskonto?

Banken ønsker å påskjønne den miljøbevisste generasjonen ved å gjøre innskudd på brukskontoen mer miljøvennlige. Vilkårene for kontoen er de samme som på en helt vanlig brukskonto. Grønne innskudd vil i tillegg følge prinsippene for grønn finansiering innen finans.  Det betyr at banken forplikter seg til å finansiere grønne formål som har en positiv effekt på klima og miljø.

Banken gir dessuten 0,05% av samlet innestående beløp på alle barne- og ungdomskontoer fra sitt gavefond. Disse pengene går til et gitt bærekraftsprosjekt. Slik kan ditt barn være med på å støtte grønne formål, kun ved å ha en vanlig brukskonto i Fana Sparebank.

 

 

Grønn brukskonto

Ofte stilte spørsmål om produkter til barn

Hvis barnet ikke er kunde i banken, må begge foreldre være med i banken og fødselsattest og pass på barnet må medbringes. Vi skjønner at det ikke alltid lar seg gjøre at begge foreldre blir med i banken, derfor kan et fullmaktsskjema fylles ut.

For å få disposisjonsrett på brukskonto og bankkort må barnet være legitimert i banken med gyldig pass.

Dersom barnet ikke er kunde fra før, må begge foreldre være med i banken og fødselsattest og pass på barnet må medbringes. Vi skjønner at det ikke alltid lar seg gjøre at begge foreldre blir med i banken, derfor kan et fullmaktsskjema fylles ut. Skjemaet kan du laste ned her.