Grønn brukskonto ungdom

Dagens ungdommer er opptatt av å skape en bærekraftig fremtid. Mange interesserer seg for klimaspørsmål og bidrar til at vi sammen kan nå FNs bærekraftsmål. Vi tilbyr Grønn brukskonto for ungdommer fra 13 til og med 17 år. Du kan knytte et helt gebyrfritt bankkort til kontoen.

student med mobil.png
Bilde av Philip

Philip Åman

Autorisert Finansiell Rådgiver

Kontakt meg

Avtal møte

Hva er en grønn brukskonto?

Banken ønsker å påskjønne den miljøbevisste generasjonen ved å gjøre innskudd på brukskontoen mer miljøvennlige. Vilkårene for kontoen er de samme som på en helt vanlig brukskonto. Grønne innskudd vil i tillegg følge prinsippene for grønn finansiering innen finans.  Det betyr at banken forplikter seg til å finansiere grønne formål som har en positiv effekt på klima og miljø.

Banken gir dessuten 0,05% av samlet innestående beløp på alle barne- og ungdomskontoer fra sitt gavefond. Disse pengene går til et gitt bærekraftsprosjekt. Slik kan din ungdom være med og støtte grønne formål, kun ved å ha en vanlig brukskonto i Fana Sparebank.

 

 

Grønn brukskonto

Bestill BankID til ungdom

Fra du er 13 år kan du bestille BankID. BankID trenger du f.eks. hvis du skal handle på nett eller i forbindelse med Trafikalt Grunnkurs.

 

Ta kontakt med din rågiver

 

Bestill bankkort for ungdom

Fra du er 13 år kan du bestille bankkort med bilde og kortnummer. Bankkortet er knyttet til brukskontoen og du kan handle både i butikk og på nett.

 

Ta kontakt her