Bankkort

Med bankkortet vårt har du tilgang til pengene på kontoen din hele tiden. Alle kortene våre er selvfølgelig kontaktløse. Med andre ord kan betalingen gjøres raskt og enkelt, uansett hvor du er.

Du velger forresten også selv om du vil ha med eller uten legitimasjon. Bankkortet bestiller du raskt og enkelt i vår nett- og mobilbank.

Logg inn i nettbank

Priser for bankkort finner du her

 

Bankkort med på tur
Bilde av Atle

Atle Heimdal

Autorisert Finansiell Rådgiver

Book møte

Under 18 år?

Er du under 18 år har vi også bankkort for barn og unge. Det har 0 kroner i årsgebyr. Les mer om bankkort for barn og unge her.

 

Sperre kortet?

Blir du frastjålet bankkortet ditt, eller har mistet det, må du sperre kortet så fort som mulig. Har du tilgang til mobil eller PC kan du raskt og enkelt sperre kortet ditt via nett- og mobilbanken vår.

 
Har du likevel behov for å melde det sperret, kan du ringe 800 30 250. Ringer du fra utlandet er nummeret +47 22 21 40 55. Innenfor bankens åpningstider kan du ringe kundesenteret vårt på 915 03 411.

 

Ofte stilte spørsmål om bankkort

Har du vært så uheldig og mistet kortet ditt så er det viktig at det sperres så fort som mulig. Gå til ‘Mine kort’ i nett- eller mobilbanken, klikk på kortet du har mistet og velg ‘Sperr kort’. Du kan også ta kontakt med oss eller ringe døgnåpen sperretjeneste på 915 08989.

Gå til menyen i nett- eller mobilbanken og klikk på ‘Mine kort’. Klikk så på kortet ditt og velg ‘Regionsperre’. Husk å lagre endringene til slutt.

I nett- og mobilbanken er det kun mulig å endre regionsperre på egne kort. Har du for eksempel barn som ikke har nett- eller mobilbank, men som trenger å endre regionsperren, kan dere ta kontakt med oss.