Det er for tiden mange svindelforsøk. Husk at du aldri skal oppgi sensitiv og personlig informasjon i usikre kanaler som epost, sms og telefon. Les mer om sikkerhet på nett her

Bilforsikring

Med bilforsikring fra Frende Forsikring tilbyr vi knallgode, prisvinnende vilkår og lynrask opptjening av bonus. Du kan velge mellom utvidet, kasko med leiebil, kasko uten leiebil, delkasko og ansvar. Velger du utvidet eller kasko med leiebil er du dekket med bil under hele reparasjonstiden.

Sjekk pris og få tilbud på bilforsikring

pensjonist i bil.png
Bilde av Joachim Fridtjov

Joachim Fridtjov Jensen

Autorisert Finansiell Rådgiver

Kontakt meg

Hvorfor bør du ha bilforsikring hos oss?

✔ Frende ble best på skadeoppgjør to år på rad

✔ Du er garantert leiebil i hele reparasjonstiden

✔ Blant Norges raskeste bonusopptjening på bil


Spørsmål om forsikring?

Hvilken bilforsikring bør du velge?

Er du usikker på hvilken bilforsikring du bør velge? Husk at alle biler er pålagt å ha ansvarsforsikring. Da er du dekket for all skade du påfører andre kjøretøy, bygninger og gjenstander.

Da er du med andre ord ikke dekket for dine egne skader. Derfor bør du vurdere full kaskoforsikring.

Les mer om hvilken bilforsikring du bør velge på Frende Forsikring sin hjemmeside.

Tjen bonuspoeng raskt

Frende Forsikrings bonusopptjening er dessuten Norges raskeste. Du får altså 10 prosent rabatt hvert år du kjører skadefritt – opptil 70 prosent bonus. Kjører du i tillegg tre år til skadefritt økes bonusen til 75 prosent.

Ofte stilte spørsmål om bilforsikring

Har du solgt bilen din blir forsikringen automatisk avsluttet når vi mottar salgsmelding fra Statens Vegvesen.

Med leiebildekning i Frende har du bil i hele reparasjonstiden dersom bilen må på verksted etter en erstatningsmessig skade.

Ved kjøring i utlandet bør du ha med «grønt kort» som er et internasjonalt forsikringsbevis. Grønt kort sendes i posten, derfor er det lurt å være ute i god tid.

Trykk her for å bestille et grønt kort hos Frende Forsikring.

Årsavgiften har skiftet navn til Trafikkforsikringsavgift til staten (fra 01.01.2018). Avgiften betales sammen med forsikringen din og legges automatisk til når kjøretøyet blir registrert.