Husforsikring

Hvis katastrofen inntreffer og du opplever brann eller skade på egen bolig, er det godt å vite at du kan føle deg trygg med vår husforsikring fra Frende. Du fikser alt gjennom oss i banken og slipper å bekymre deg for det økonomiske.

Du velger selv om du vil ha standard forsikring eller ekstra dekning med utvidet husforsikring. Du har uansett fullverdigaranti, som betyr at vi bygger nytt hus til deg, uavhengig av forsikringssum og husets alder.

Sjekk pris og bestill forsikring

Se Frende Forsikring sine vilkår for husforsikring

fargerik bygning.png
Bilde av Atle

Atle Heimdal

Autorisert Finansiell Rådgiver

Kontakt meg

Innbo- og husforsikring – hva er forskjellen?

Det kan være forvirrende å skille husforsikring og innboforsikring. Kort fortalt dekker husforsikring det utvendige av boligen din. Det betyr alle fastmonterte gjenstander, mens innboforsikring dekker alt innvendig, slik som for eksempel skade på møbler.

Du må med andre ord ha begge forsikringene for å være tryggere dersom katastrofen rammer.

 

Spørsmål om forsikring?

Ofte stilte spørsmål om innboforsikring

Det er ikke alltid lett å vite hvor mye man faktisk eier. Derfor gjør Finans Norge det litt enklere å beregne verdien av innbo med sin Innbokalkulator. Sjekk kalkulatoren her

Ofte stilte spørsmål om faktura og betaling

Når du gjør endringer på forsikringsavtalen din, vil betalingen også endre seg. Dersom beløpet for neste trekk er for høyt eller lavt, vil dette bli avregnet mot neste trekk.

Et tips er å se på din faktura for hvilken periode betalingen gjelder, den kan gjelde for en lenger periode enn du vanligvis pleier betale.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Du finner oversikten over dine forsikringer og forsikringsbevis på ‘Min side’ hos Frende. Min side finner du ved å logge deg inn i nettbanken og klikke på ‘Forsikring’ eller ved å logge inn med BankID på Frende.no.

Du kan ringe direkte til Frende på telefon (+47) 55 15 36 00 - tast 1 for skade. Du kan også melde skaden via Frende.no.