Obs! Økt svindel

Det er mange svindelforsøk både på epost, telefon og SMS for tiden. Husk at du aldri skal oppgi sensitiv og personlig informasjon i usikre kanaler, uansett om det er banken, politiet eller andre som ringer. Informasjon som BankID, passord og personnummer er ditt, og bare ditt. Vi vil aldri be deg om å oppgi denne informasjonen via epost, telefon eller SMS.

Les mer om sikkerhet på nett her

Reiseforsikring

Med reiseforsikring fra Frende Forsikring er du dekket helt fra du reiser hjemmefra til du kommer hjem.

Når noe uforutsett skjer på reisen har forsikringen ingen egenandel, og gjelder på fritiden og på reise i hele verden, i inntil 75 dager. Du får dessuten ubegrenset forsikringssum ved sykdom eller uhell som krever behandling under reisen.

Skal du være borte mer enn 75 dager må du kjøpe utvidet reiseforsikring. Den må bestilles og betales før avreise.

Sjekk pris og bestill forsikring

familie på flyplass_2.png
Bilde av Liv Sylvi

Liv Sylvi Østerbø

Autorisert Finansiell Rådgiver

Kontakt meg

Hvorfor bør du ha reiseforsikring hos oss?

✔ Frende sin reiseforsikring har blitt kåret til best i test flere år på rad

✔ Det er ingen egenandel på reiseforsikringen

✔ Forsikringen gjelder fra du reiser hjemmefra til du er tilbake


Spørsmål om forsikring?

Ofte stilte spørsmål reiseforsikring

Skulle du bli alvorlig syk eller utsatt for en ulykke, så dekker vi avbestilling av reisen. Vi dekker også avbestilling hvis sykdom eller ulykke rammer din nærmeste familie, den eneste personen du reiser med eller en nøkkelperson på reisen (for eksempel sjåfør).

Med reiseforsikring hos Frende erstattes rimelige og nødvendige utgifter til klær og toalettsaker med inntil kr 6000 pr sikret, uansett hvor lenge bagasjen er forsinket.

Ofte stilte spørsmål om faktura og betaling

Når du gjør endringer på forsikringsavtalen din, vil betalingen også endre seg. Dersom beløpet for neste trekk er for høyt eller lavt, vil dette bli avregnet mot neste trekk.

Et tips er å se på din faktura for hvilken periode betalingen gjelder, den kan gjelde for en lenger periode enn du vanligvis pleier betale.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Du finner oversikten over dine forsikringer og forsikringsbevis på ‘Min side’ hos Frende. Min side finner du ved å logge deg inn i nettbanken og klikke på ‘Forsikring’ eller ved å logge inn med BankID på Frende.no.

Du kan ringe direkte til Frende på telefon (+47) 55 15 36 00 - tast 1 for skade. Du kan også melde skaden via Frende.no.