Boliglån for unge

Dersom du er mellom 18 og 34 år tilbyr vi Boliglån for unge. Dette lånet gir konkurransedyktig rente, sammen med en egen personlig rådgiver som følger deg opp gjennom hele låneprosessen. På denne måten er du sikret en trygg og rimelig inngang på boligmarkedet.

Du kan låne inntil 85 prosent av boligens verdi. Du kan også få hundre prosent finansiering med sikkerhet i for eksempel foreldres bolig.

Du beholder den gode renten etter at du fyller 34 år, og du kan søke lånet flere ganger. Dersom dere er to som søker, er det alderen til den yngste som teller.

Søk boliglån for unge her.

Mine lånesøknader

 

Priser og vilkår finner du i vår prisliste.

dame pusser opp_2.png
Bilde av Ann Kristin Thue

Ann Kristin Thue Tveit

Direktør personmarked

485 05 723 / 55 91 99 52
E-post

Prøv vår boliglånskalkulator

Ofte stilte spørsmål om boliglån

Nedbetalingsplanen finner du i nettbanken din. Logg inn, trykk på ‘Meny’ øverst i venstre hjørne og deretter på ‘Mine lån’. Der vil du få en oversikt over alle dine lån i banken, og når du trykker på det aktuelle lånet, vil du få opp en knapp som heter ‘Nedbetalingsplan’.

Den nominelle renten er grunnrenten på et lån eller en kreditt. Den inkluderer ikke gebyrer eller andre kostnader ved å ta opp lånet. Den effektive renten har med alle kostnader. Den effektive renten består av den nominelle renten pluss etablerings-, depot- og termingebyr. Antall betalingsterminer pr år og lånets løpetid påvirker også den effektive renten.

Vi gjør en totalvurdering av din økonomiske situasjon når vi avgjør hvor mye du kan låne. Vi ser på hvilken inntekt du og husstanden har, hvor mye egenkapital som skal brukes til bolig og annen gjeld i husstanden (f.eks studielån, forbrukslån, billån).

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å finne ut mer.

Hovedregel for å få innvilget avdragsfrihet er at lånet er innenfor 60% av boligens verdi.

Du kan betale inn ekstra på lånet ved å klikke på ‘Ekstra innbetaling’ i menyen i nettbanken.

Renten på lånet avhenger blant annet av belåningsgrad og din økonomiske situasjon. Rente varierer og om du velger nedbetalingslån, fleksilån og om du har fast eller flytende rente. Se vår prisliste for rente på de ulike produktene.

Ofte stilte spørsmål om signering

Har du ikke kodebrikken din tilgjengelig kan du benytte BankID på mobil som en erstatning for kodebrikke når du signerer dokumenter. Du må imidlertid ha vanlig BankID aktivert og du må taste ditt personlige passord til slutt. Dette er en tjeneste Fana Sparebank og en rekke andre banker tilbyr.