Åge Gulbrandsøy

Eiendomsmegler MNEF


982 98 264

Åge har erfaring med boligmegling siden 2005. I sin lange karriere har han opparbeidet seg en unik erfaring og faglig tyngde innen megling. Gjennom salgsprosessen er han tilgjengelig, imøtekommende og profesjonell. I tillegg har han et øye for detaljer. Han er opptatt av tett oppfølging og fleksibel tilnærming for å løse oppdraget på best mulig måte, og skaper gode og trygge opplevelser sammen med selger og kjøper. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Åge

"

Må få takke og bukke Åge Gulbrandsøy for salg av min leilighet, han klarte å få til styling, visning og salg for prisen jeg ville ha på rekordtid spør du meg. Takk for god og proft opplegg, Åge.

Birthe, selger av leilighet på Os

"

Med Åge på laget er du sikret ett trygt og profesjonelt megleroppdrag, han er dyktig med lang erfaring som megler. Han utviser en ro og sindighet som kommer til nytte for begge parter i en ellers travel salgs prosess. Tett oppfølging og fleksibel tilnærming for å løse oppdraget på beste måte. Åge kan anbefales på det sterkeste!

Hilde og Christian, selger av fritidsbolig

"

Da vi solgte vår enebolig i Os denne våren loste Åge oss trygt igjennom hele salgsprosessen. Gode råd til rett tid og med øye for detaljene solgte vi til en pris godt over prisantydning. Etter mange år i bransjen visst han godt hvordan han best mulig ivaretar selger i en prosess som fort kan virke uklar og utrygg. Åge var tilgengelig og til stede hele veien.

Anonym selger