Laila Flinterud

Eiendomsmegler MNEF


950 43 045 / 55 61 95 10

Laila vet hva som skal til for å få solgt til best mulig pris og gir seg aldri. Hun gjør en grundig jobb med stor glede og entusiasme. I tillegg har hun lang erfaring som eiendomsmegler. Laila brenner for yrket sitt og den ultimate kundeopplevelse som gjør at alle involverte får førsteklasses oppfølging og topp service. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Laila

"

En stor takk til megler Laila Flinterud i Fana Sparebank Eiendom som har bistått med råd, oppmuntring, kompetanse og trøst i alle faser. Hun er alltid smilende, lyttende og imøtekommende når jeg har tatt kontakt for råd og trøst. Hun anbefales, og heldige er de som får henne som megler.

Normann, selger av hus i Feråsen

"

Vår bolig i Øvre Bergvei ble lagt ut for salg høsten 2020. Laila Flinterud var rask og profesjonell, gjorde gode anbefalinger mht. markedsføring og gjennomføring av salg i en komplisert Coronaperiode. Vi fikk mange på visning og "plutselig" var huset solgt :) Laila gjorde en strålende jobb og vi kan anbefale Fana Sparebank Eiendom og Laila.

Geir og Kristine, selgere av enebolig på Kråkenes

"

Takker for et godt samarbeid av salget på min leilighet. Megler Laila Flinterud anbefaler jeg på det sterkeste. En person som tar jobben sin seriøst, engasjert og har et supert humør. Tusen takk igjen Laila, du er bare super!

Kjersti, selger av leilighet på Bjørge