Laila Flinterud

Eiendomsmegler


950 43 045 / 55 61 95 10

Laila er en blid eiendomsmegler som gjør en grundig jobb med stor glede og entusiasme. Hun er alltid fokusert på gode kundeopplevelser, og har lang erfaring og solid kunnskap om boligmarkedet i sitt nærområde.
Bilde av Laila

"

Vår bolig i Øvre Bergvei ble lagt ut for salg høsten 2020. Laila Flinterud var rask og profesjonell, gjorde gode anbefalinger mht. markedsføring og gjennomføring av salg i en komplisert Coronaperiode. Vi fikk mange på visning og "plutselig" var huset solgt :) Laila gjorde en strålende jobb og vi kan anbefale Fana Sparebank Eiendom og Laila.

Geir og Kristine, selgere av enebolig på Kråkenes

"

Takker for et godt samarbeid av salget på min leilighet. Megler Laila Flinterud anbefaler jeg på det sterkeste. En person som tar jobben sin seriøst, engasjert og har et supert humør. Tusen takk igjen Laila, du er bare super!

Kjersti, selger av leilighet på Bjørge

"

Laila Flinterud er en veldig hyggelig, dyktig og blid megler. Alltid blitt møtt med en blid, rolig stemme. Det var betryggende, for det ga meg ro til å gå videre i prosessen. Er så takknemlig for all hjelp. Tusen hjertelig takk Laila.

Randi Iris, selger av leilighet i Nordåsbrotet