Fana Sparebank - meglerpresentasjon

Oliver Rokstad

Eiendomsmeglerfullmektig MNEFOliver jobber hardt for å levere høyest mulig pris for kundene sine, og er på tå hev gjennom hele salgsprosessen. God kontakt med alle involverte gir grunnlaget for den beste gjennomføringen og det største utbyttet. Oliver har stor arbeidskapasitet, og er genuint opptatt av kvalitet i alle ledd. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Oliver

Les hva kundene sier om meg

Oliver var svært behjelpelig ifm. mitt boligkjøp. Han stilte opp på privatvisning godt forberedt og med god oversikt over huset. God informasjonsflyt etter huskjøpet også. Kan absolutt anbefales!

Kjøper av enebolig i Øygarden

Jeg har nettopp solgt min bolig via Fana Sparebank Eiendom med Oliver Rokstad som eiendomsmegler. Jeg er kjempefornøyd med salget, og vil anbefale Oliver til andre. Oliver er lett å samarbeide med og veldig engasjert med hele salgsprosessen. Utrolig flink og erfaren.

Selger av enebolig i Bergen

Oliver var hjelpsom i salgsprosessen og hadde god kunnskap om markedet vi skulle selge i. Vi bruker gjerne Oliver og Fana Sparebank Eiendom neste gang vi skal selge leilighet.

Selger av leilighet i Bergen