Tage Helle

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF


482 62 682 / 55 61 95 03

Tage er født på Landås og oppvokst på Nymark i Bergen. Han er småflypilot og har unik kjennskap til Bergen, også fra luften. For Tage er det aller viktigste lykkelige kunder og hans jobb er å gi din bolig alle forutsetninger for best mulig resultat. Med sin arbeidskapasitet har han det som skal til for å gi deg og alle interessenter 100 % oppfølging, hele veien. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.
Bilde av Tage

"

Som førstegangsselger syntes jeg hele prosessen var overveldende, men med Tage på laget gikk det hele lekende lett. Han er alltid tilgjengelig og behjelpelig med stort og smått. Jeg følte meg ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Jeg kan på det varmeste anbefale Tage. Han er dyktig, profesjonell, imøtekommende og har kunden i fokus 100 %.

Daniel, selger av leilighet i Fyllingsdalen

"

Tage gjorde en fantastisk jobb med å selge vårt hus i Øygarden. Tage er dyktig i jobben sin og stod på nesten døgnet rundt. Han hadde god kontakt med både selger og potensielle kjøpere. Vi var meget fornøyde og anbefaler Tage på det sterkeste.

Bjørn og Inger Johanne, selgere av hus i Øygarden

"

Jeg solgte leiligheten min i Åsane. Det var skremmende å selge for første gang, men Tage var med 100 %. Aldri noe som var uklart med Tage. Han var lett tilgjengelig og jeg var ivaretatt hele veien. Jeg fikk en god følelse gjennom hele prosessen og kan anbefale Tage 100 %.

Morten, selger av leilighet i Åsane