Nominert til å bli en av Norges beste arbeidsplasser i 2020

Høsten 2018 startet vi et samarbeid med Great Place to Work (GPTW), for å kartlegge vårt arbeidsmiljø, og sammenligne det med andre bedrifter. Både banken og GPTW ble positivt overrasket da vi som førstegangs-deltaker i 2019 , ble kåret til Norges tiende beste arbeidsplass, i kategorien selskaper med 50-250 ansatte. I tillegg mottok vi en hederspris for vårt samfunnsansvar. GPTW var svært imponert i fjor, noe som gjør oss ekstra spente på plasseringen vår i år. Vi ser frem til kåringen 27. mai!

gruppebilde av mennesker logo.jpg

Great Place to Work er den globale lederen for utvikling, bevaring og annerkjennelse av organisasjonskultur. De har utviklet sine metoder og modeller gjennom å lære av fantastiske ledere, kartlegge millioner av medarbeidere og undersøke praksisen til tusenvis av gode arbeidsplasser verden over.

Årlig publiserer de listen over Norges Beste Arbeidsplasser. Hensikten med denne listen er å trekke frem de som lykkes med fokuset på kultur og lederskap, samt inspirere flere organisasjoner til å ta fatt på egen utvikling.

Deres velutviklede modeller er basert på titalls år med forskning og erfaring gir organisasjoner mulighet til å sammenligne seg selv opp mot den mest pålitelige og omfattende definisjonen av en god arbeidsplass. Great Place to Work har en misjon om å skape et bedre samfunn ved å skape fantastiske arbeidsplasser for alle.

27.mai skal GPTW kåre Norges beste arbeidsplasser 2020. I sammenheng med årets undersøkelser har Great Place to Work sagt at Fana Sparebank har hatt en formidabel utvikling, og ser at vi har jobbet godt med arbeidsmiljøet. Vi er spente på om vi fortsatt er blant de ti beste arbeidsplassene i Norge.

Om du vil se kåringen av Norges beste arbeidsplasser kan du melde deg på det digitale arrangementet her.