Ung forsikring

Vår forsikring for unge er tilpasset deg som er i alderen 18-34 år. Til en gunstig pris på 172 kroner i måneden er du godt sikret av våre beste forsikringer. Har du behov for å forsikre din bærbare PC i tillegg, blir månedsbeløpet 199 kroner.

Logg inn og bestill forsikring

 

mann trener
Bilde av Espen

Espen Seim

Autorisert Forsikringsrådgiver

Dette inkluderer i Ung forsikring

Forsikringen dekker innbo med ubegrenset forsikringssum og sikrer dine eiendeler. Les mer om innboforsikring

Avbestillingsforsikring og ingen egenandel ved skade og gjelder med en gang du går ut døra hjemme. Les mer om reiseforsikring

Erstatningsbeløp på inntil en million kroner som sikrer deg mot økonomiske bekymringer.

* Opplysningene her er forenklet og forkortet i forhold til fullstendige forsikringsvilkår. Ta kontakt med vårt forsikringsteam om du vil vite mer.

 

Andre forsikringer

Ung Familie

Med Ung Familie er du og din familie dekket dersom uhellet først er ute. Dette produktet inneholder innboforsikring, reiseforsikring i tillegg til ulykkesforsikring for deg selv, samboer/ektefelle/partner og barn. Dette er vår gunstige forsikring til deg under 34 år, og det er kun du som kjøper forsikringen som må være under 34 år.

Les mer om Ung Familie

 

Student i utlandet

Dette er forsikringen for deg som studerer eller jobber i utlandet. Mange unge ønsker seg en spennende periode i utlandet, gjerne i forbindelse med studier. Vi har en forsikring som består av reise- og ulykkesforsikring og gir deg trygghet ved utenlandsopphold. Om du skal studere, jobbe som au pair eller som frivillig i utlandet, er "Student i Utlandet" en perfekt forsikring for deg.

Les mer om Studentforsirking