Vi er her for deg - book et digitalt møte med oss i disse usikre tidene

Koronaviruset har på kort tid gjort store endringer i verden, og grepet inn i mange menneskers liv. Banken kan hjelpe deg dersom situasjonen har påvirket din privatøkonomi eller din bedrifts økonomi.

dame i sofa med mac og kredittkort.jpg

- Vi skal være nær kundene våre, og tilgjengelig for å gi råd i både gode og vanskelige tider. Akkurat nå er det mange som opplever usikkerhet rundt personlig økonomi eller bedriftens økonomi, og det er kanskje viktigere enn noen gang at vi er her og tar vår del av samfunnsansvaret. Vi holder filialene stengt, for å hindre smitte, men er tilgjengelig digitalt og på telefon, sier Lisbet K. Nærø, Administrerende Direktør i Fana Sparebank.

Portrettmal-contentsak-lisbet-bilderamme.png

"

Vi holder filialene stengt, for å hindre smitte, men er tilgjengelig digitalt og på telefon.

Administrerende Direktør Lisbet K. Nærø

Trenger du avdragsfrihet?

Dersom du trenger avdragsfrihet på boliglånet, eller økonomisk rådgivning, er vi her for deg. Vi er opptatt av å skape trygghet. Du kan ringe din personlige rådgiver, chatte med en kundebehandler, eller fikse ting selv i nettbanken. Dersom din privatøkonomi er påvirket som følge av konronaviruset, finner vi gode løsninger sammen.

Book møte her

Portrettmal-contentsak-ann-kristin-bilderamme.png

"

Vi er opptatt av at kundene våre skal føle seg trygge i denne usikre situasjonen. Du skal ikke trenge å bekymre deg for økonomien i en slik krise. Det er vi her for å hjelpe deg med.

Ann Kristin Tveit, Direktør Personmarked

Er du bedriftskunde?

Mange bedriftskunder opplever nå redusert aktivitet og et raskt endret marked. Vi er tett på kundene våre, noe som er spesielt viktig i denne krevende situasjonen. Vi er rigget og klare for å hjelpe våre bedriftskunder med rådgivning og fornuftige finansieringsløsninger. Viktigheten av raske lokale beslutninger og kort responstid er svært viktig for kundene våre - det har vi. Du kan nå din bedrifts personlige rådgiver her.

Portrettmal-contentsak-bjarne-bilderamme.png

"

Vi vil strekke oss langt for å hjelpe de kundene - både privatkunder og bedrifter, som trenger spesielle avtaler eller en avdragsfri periode som følge av denne unntakstilstanden.

Bjarne Amundsen, Direktør Kreditt og Juridisk

Bedre råd i krevende tider

Ta kontakt for råd om lånet ditt, sparing eller andre spørsmål du måtte ha knyttet til din økonomi. Husk at du også kan ordne mye selv i nett- og mobilbank. Les mer om hva du kan fikse selv her.

Direktenummer til våre dyktige rådgivere finner du her:

Nesttun

Sentrum

Rådgivning digitalt

Kundesenteret vårt hjelper deg

Ikke nøl med å kontakte oss på telefon 915 03411 eller på chat. Vi gjør vårt ytterste for å hjelpe deg med ting du ellers ville oppsøkt våre kontorer for å gjøre. Kundesenteret står også til tjeneste hvis du har problemer med bruk av nett- og mobilbank, eller andre ting som måtte oppstå. 

Kundesenteret holder åpent:

Mandag - torsdag: 08-20

Fredag: 09-20

Har du spørsmål om forsikring? Mange lurer på hva forsikringen dekker av reiseutgifter. Hold deg oppdatert på frende.no.


Vi oppfordrer alle til å ta vare på hverandre og følge rådene fra norske helsemyndigheter. Hold deg oppdatert på Helse Norge og Norsk Helseinformatikk.