Vi har lansert ny hjemmeside

Her er de viktigste endringene for deg som kunde.

par i parken med mobil 1600.jpg

Fana Sparebank skal være «nær – der du er». Det betyr at vi skal ha moderne og gode hjemmesider, slik at bankhverdagen din blir enklere og bedre. 

Derfor har vi nå lansert nye hjemmesider, med et nyere utrykk, ny logo og helt oppdaterte produktsider. Trenger du gode råd, eller rådgivning, finner du det også lett på den nye hjemmesiden vår.

hjemmeside 1600.jpg

Endret plassering på knappene

Den største praktiske forskjellen for deg som kunde er at innloggingsknappene for nettbank er flyttet fra venstre til høyre i den øverste menyen. Dessuten er strukturen på sidene noe endret. Det betyr at du ikke nødvendigvis vil finne sidene du leter etter der du gjorde før.

Du kan likevel være trygg på at vi har gjort menyer og sider enklere enn før. Trykk deg gjerne rundt og bli kjent med hjemmesidene.

For bedriftskunder og eiendomskunder finner du sidene i den aller øverste menyen, til venstre.

Stor meny øverst

Sliter du med å finne produktet eller siden du leter etter kan du også trykke på «Meny» øverst på siden. Der kommer du til å finne de aller fleste produktene våre – ganske likt som vi har i vår nett- og mobilbank i dag.

Sliter du med å finne det du leter etter, må du gjerne sende en epost på [email protected] eller ringe kundesenteret vårt.