Oppdatering av kundeinformasjon

Vi vil i løpet av kort tid ta kontakt med deg som kunde hos oss for oppdatering av kundeinformasjon, dette gjøres i et kundeerklæringsskjema. Bankene i Norge er lovpålagt å innhente og oppdatere informasjon løpende om alle kundene våre. Dette gjelder både for privatpersoner, bedrifter, lag og organisasjoner.

Betalingstjenester

Hos oss får du de viktigste betalingstjenestene til bedriften din. Enten du har kunder som betaler faste eller varierende beløp, finner du betalingstjenesten du leter etter i menyen til venstre. Kontakt en av våre rådgivere for å finne riktige produkter til din bedrift.

Finn bedriftsrådgiver

cafelokale til bedrift
Bilde av Morten

Morten Erdal

Senior Bedriftsrådgiver

Avtalegiro
Har dere kunder som betaler inn faste eller varierende beløp med jevne mellomrom, kan Avtalegiro være en fordel. Avtalegiro er en tjeneste som belaster kunden automatisk ved gitt forfall. På denne måten får dere som betalingsmottaker en kostnadseffektiv og sikker måte å kreve inn utestående fordringer. 


eFaktura B2B
Med eFaktura B2B (Business - Business) kan du utveksle elektronisk faktura med dine kunder og leverandører. Elektronisk fakturering gir en mer effektiv fakturahåndtering og gir betydelige besparelser sammenlignet med tradisjonell papirfakturering. Denne løsningen oppfyller også myndighetenes krav i forbindelse med fakturering til offentlig virksomheter. Denne avtalen inkluderer også eFaktura B2C (Business - Customer).


OCR / KID
Spar tid og ressurser på innkreving av utestående fakturaer og oppdatering av innbetalinger til kontoen. Ved bruk av OCR giro sender dere kunden en faktura med ferdig utfylt kundeidentifikasjon (KID). Enkelt for deg og for kunden.


Betalingsterminaler
I samarbeid med Nets tilbyr vi et bredt utvalg av betalingsterminaler. Du kan enten kjøpe eller leie betalingsterminal, og velg mellom stasjonær eller mobil terminal. Ved bestilling kan du også velge mellom korttids- og langtidsleie.