Oppdatering av kundeinformasjon

Vi vil i løpet av kort tid ta kontakt med deg som kunde hos oss for oppdatering av kundeinformasjon, dette gjøres i et kundeerklæringsskjema. Bankene i Norge er lovpålagt å innhente og oppdatere informasjon løpende om alle kundene våre. Dette gjelder både for privatpersoner, bedrifter, lag og organisasjoner.

Fondssparing

Har din bedrift overskudd og et langsiktig perspektiv, kan sparing i aksjer og fond være et godt alternativ. Vi tilbyr bedriftskunder et spekter av aksjer og fond gjennom vår samarbeidspartner Norne Securities. Fondene både kjøper og sjekker du selv i nettbanken.

Hvis du inngår en fast spareavtale trekkes beløpet automatisk hver måned, og sparingen går av seg selv. 

Ta kontakt med din bedriftsrådgiver for mer informasjon om sparing i aksjer og fond.

Kontakt oss her

 

 

 

skisser av byggeprosjekt
Bilde av Simon G. M.

Simon G. M. Teweldemedhin

Senior Bedriftsrådgiver

Sparing i fond for bedrift

Hvis du sparer i aksjefond plasserer du pengene i mange aksjer samtidig, dette gjør at du sprer risikoen, og ikke legger alle eggene i en kurv. Dette er et godt alternativ dersom du har et langtidsperspektiv på sparingen.

I Norne har alle fond en profesjonell forvalter som styrer investeringene. Det vil si at bedriften verken trenger mye forkunnskaper eller å holde seg oppdatert på hva som skjer på børsen og i markedet.

 

Aksjehandel for bedrift

Når du kjøper aksjer blir du medeier i en bedrift. Du kan tjene penger på enkeltaksjer enten gjennom å motta utbytte, eller ved å selge aksjene for mer enn det du kjøpte for.

Aksjehandel for bedrifter gjøres via Norne Securities AS sitt meglerbord eller via nettbanken når aksjehandel med handelsfullmakt er registrert hos oss. Sammenliknet med fondssparing, påtar bedriften seg en høyere risiko og vil være mer sårbar for svingninger i markedet.

Det stilles flere krav til en bedrift som ønsker å handle aksjer. Blant annet kan ikke bedriften være NUF, man må levere oppdatert firmaattest samt skaffe seg LEI-nummer. Derfor anbefaler vi å ta kontakt med oss, slik at vi kan veilede og komme med gode råd vedrørende valg av strategi for sparing og plassering.

 

Ta kontakt med din bedriftsrådgiver