Vi lanserer mobilbetaling

PRESSEMELDING: Kunder i Fana Sparebank kan nå raskt og enkelt betale med Google Pay – i tillegg til smartklokker fra Garmin og Fitbit. – Et viktig, digitalt løft for oss, sier administrerende direktør i Fana Sparebank, Lisbet K. Nærø.

lisbet_klokke_hjemmeside.jpg

Denne uken ble banken en av de første bankene i Norge, og den andre sparebanken, som lanserer Google Pay. Det betyr at kunder med en Android-telefon enkelt kan betale med mobilen på kontaktløse terminaler.

– Mobilbetaling er noe vi har ønsket oss lenge, og jobbet hardt for å tilby kundene våre. Det er viktig digitalt løft, og gjør betalingshverdagen enklere. Samtidig er det viktig for banken å følge med på de nyeste trendene, og er stolt av å være den andre sparebanken i Norge som tilbyr løsningen, sier Nærø, og fortsetter:

– Fana Sparebank var først ute med heldigital eiendomshandel, og viser igjen at vi er tidlig ute med ny teknologi. Det er viktig for både oss og for kundene våre.

apple watch.jpg

Tilbyr også klokkebetaling

Samtidig lanserer banken betaling med Garmin- og Fitbit-klokker. Det betyr en enklere betalingshverdag for en rekke av bankens kunder.

– Klokkebetaling er raskt, enkelt og brukervennlig. Nå kan alle kunder som har en Fitbit eller Garmin-klokke med støtte for betalingsmuligheter bruke klokkene på kontaktløse terminaler.

Sjekk om din modell fra Garmin eller Fitbit tilbyr klokkebetaling på merkenes nettsteder.

Mobilbetaling

Betal med mobilen når du er på farten. Registrer ditt bankkort eller kredittkort i smartklokken og du kan betale uten det fysiske kortet.

Les mer

Jobber med Apple Pay

Banken jobber også nå aktivt med å lansere Apple Pay som betalingsalternativ for kundene. Etter planen skal det bli tilgjengelig til høsten.

– Vi hører på kundene våre. Vi har gjennomført kunderundersøkelser, og der kommer det helt tydelig frem at kundene ønsker å betale med Apple Pay, sier Nærø, og fortsetter:

– Vi har derfor lyst til å være blant de første bankene som tilbyr Apple Pay i Norge, og vi jobber hardt for å få det til. Apple står for nesten halvparten av alle mobilbrukere i verden, og det er derfor viktig for oss å knytte oss til betalingstjenesten, sier Nærø.

Følg med på fanasparebank.no for oppdateringer om mobilbetaling.