Samfunnsansvar

I over 140 år har Fana Sparebank hatt et sterkt og nært forhold til samfunnet rundt oss. Det skal vi fortsette med også i fremtiden.

Samfunnsansvar

I over 140 år har Fana Sparebank hatt et sterkt og nært forhold til samfunnet rundt oss. Vi som sparebank har mulighet til å sette av en stor del av årsoverskuddet til allmennyttige formål. Dette kunne vi aldri ha gjennomført uten våre kunder.

Gavemidler

Hvert år får hundrevis av større og mindre organisasjoner, som bidrar til et godt nærmiljø, støtte fra oss til å utvikle seg videre.

Gjennom våre gavemidler deler vi ut millioner til personer, bedrifter og organisasjoner i Bergen og omegn. Vi har kun et kriterie – man må gjøre noe bra for andre, enten det er bærekraft, miljø eller samfunn.

For å søke gavemidler eller lese mer om gavekonseptene, klikk på de ulike kategoriene:

Næring og kultur

Barn og ungdom

Velfortjent

Bærekraft

 

Arrangementer

I løpet av året avholder vi to store arrangementer i Bergen - nattevandring og gavekalas. På nattevandringen går vi sammen for FNs bærekraftsmål, mens gavekalas er en minifestival for barn og unge. Du som kunde i Fana Sparebank kan i tillegg delta gratis på flere familiearrangementer. Følg med på vår arrangementkalender for mer informasjon om våre arrangementer og kurs.

Samarbeidspartnere

Sammen med våre samarbeidspartnere skaper vi glede og motivasjon i samfunnet rundt oss. Når vi velger samarbeidspartnere, er det viktig at samarbeidet kommer flest mulig til gode og at de driver i tråd med våre verdier. Vi er stolt samarbeidspartner med VilVite, Bergen Turlag, Kirkens Bymisjon, Fana Fotball, Åsane håndball og Vestkantsvømmerne.