Mobilbetaling

Fremtiden er kontaktløs, og Fana Sparebank tilbyr nå flere måter å betale uten det fysiske bankkortet. Mobilbetaling er like sikkert som å betale med et fysisk kort i tillegg er det veldig raskt og enkelt. Nedenfor finner du noen av mulighetene du har for mobilbetaling.

Husk å se om betalingsstedet har symbolet for kontaktløs betaling, Apple Pay eller Google Pay.


 kontaktlos-ikon-2.png         Applepay_icon.png           Googlepay_icon.png

 

Bli kunde

mormor og barnebarn på benk.png

Apple Pay

Jippi! Nå kan du som kunde endelig betale med Apple Pay.

Tjenesten er enkel å bruke og fungerer på både nett og i butikker som støtter kontaktløs betaling. Løsningen fungerer med alle Apple enheter, og er både trygt og sikkert.

Bruk Apple Wallet eller last ned appen vår
din enhet og legg inn ditt bankkort og kredittkort fra oss.
 
Les mer om Apple Pay og hvordan du kommer i gang her

 

Google Pay

Fana Sparebank er en av få banker i Norge som tilbyr betaling med Android-telefoner. Med Google Pay kan du enkelt betale på alle kontaktløse terminaler med en Android-enhet med operativsystem Android 5 eller nyere. Last ned Google Pay-appen på Android-telefonen din og legg inn ditt Fana Sparebank kort - enten det er kredittkort eller bankkort.

Ønsker du å lese mer om Google Pay og hvordan du kommer i gang kan du klikke her.

 

Smartklokker

Betal på farten! Har du bankkort eller kredittkort i Fana Sparebank kan du bruke klokkene dine fra Garmin eller Fitbit til betaling. Husk å se om betalingsstedet har symbolet for kontaktløs betaling. Sjekk ut Garmin eller Fitbit sine nettsider for å se om din mobil kan brukes til klokkebetaling.

 

Ofte stilte spørsmål om Apple Pay

Fana Sparebank tar ingen gebyrer for bruk av Apple Pay.

Nei, Apple Pay følger beløpsgrensene som gjelder for betalingskortet ditt.

Nei, det er ikke behov for tilgang til internett. Betalingsterminalen kommuniserer med telefonen via NFC.

Butikkene kan selv velge om de vil støtte kontaktløs betaling, men fra 1. januar 2020 skal alle norske butikker tilby kontaktløs betaling. Da vil alle butikker støtte Apple Pay.

Ved normal fornyelse eller rebestilling av bankkort og kredittkort, blir Apple Pay automatisk knyttet til det nye kortet ditt. Bestiller du et helt nytt kort, må du registrere det nye kortet på nytt i Apple Pay.