Mobilbetaling

Fremtiden er kontaktløs, og vi tilbyr nå flere måter å betale uten det fysiske bankkortet. Mobilbetaling er like sikkert som å betale med et fysisk kort i tillegg er det raskt, trygt og enkelt.

Bank- eller kredittkortet kan brukes til mobilbetaling med en gang du har bestilt kortet. Nedenfor finner du noen av mulighetene du har for mobilbetaling.


 kontaktlos-ikon-2.png    Applepay_icon.png      Googlepay_icon.png

 

Bli kunde

kopp og kort i vindu.png

Apple Pay

Apple Pay er enkel å bruke og fungerer på både nett og i butikker som støtter kontaktløs betaling. Løsningen fungerer med alle Apple-enheter, og er både trygt og sikkert. Du kan bruke ditt vanlige bankkort og kredittkort fra oss i Apple Pay.

Last ned Apple Wallet her 

Last ned mobilbanken vår her

Les mer om Apple Pay her

Ofte stilte spørsmål om Apple Pay

Fana Sparebank tar ingen gebyrer for bruk av Apple Pay.

Nei, Apple Pay følger beløpsgrensene som gjelder for betalingskortet ditt.

Nei, det er ikke behov for tilgang til internett. Betalingsterminalen kommuniserer med telefonen via NFC.

Butikkene kan selv velge om de vil støtte kontaktløs betaling, men fra 1. januar 2020 skal alle norske butikker tilby kontaktløs betaling. Da vil alle butikker støtte Apple Pay.

Ved normal fornyelse eller rebestilling av bankkort og kredittkort, blir Apple Pay automatisk knyttet til det nye kortet ditt. Bestiller du et helt nytt kort, må du registrere det nye kortet på nytt i Apple Pay.

Google Pay

Med Google Pay kan du enkelt betale på alle kontaktløse terminaler med en Android-enhet med operativsystem Android 5 eller nyere. Last ned Google Pay-appen på Android-telefonen din og legg inn ditt Fana Sparebank kredittkort eller bankkort.

Last ned Google Pay her

Les mer om Google Pay her

 

Smartklokker

Betal på farten! Har du bankkort eller kredittkort i Fana Sparebank kan du bruke klokkene dine fra Garmin eller Fitbit til betaling. Sjekk ut Garmin eller Fitbit sine nettsider for å se om din mobil kan brukes til klokkebetaling.

Les mer om Garmin her

Les mer om Fitbit her